Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736071923

Copa 736071923 Información oficial sobre el partido 736071923 en Hattrick

12.06.2024 18:15:00

FC Lapsiki Alineación oficial del equipo 'FC Lapsiki' en el partido 2 - 1 AMD Chrobry Glogow Alineación oficial del equipo 'AMD Chrobry Glogow' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Lapsiki Alineación oficial del equipo 'FC Lapsiki' en el partido 1 - 0 AMD Chrobry Glogow Alineación oficial del equipo 'AMD Chrobry Glogow' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Lapsiki

Goles Goles

  • 120 Minuto 39 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Albert Dymała al minut 39, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Lapsiki i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 125 Minuto 41 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 1 - 1 el va marcar Tomasz Jarosiński a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!
  • 124 Minuto 102 (Gol de penalti): Al minut 102 l'àrbitre va premiar Lapsiki amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Albert Dymała va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 3 (Ocasión evento especial córner peinado): Filip Aptacy hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Piotr Szklarek havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eryk Morciniec de Lapsiki amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

AMD Chrobry Glogow

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 38 (Ocasión de contra de falta): El Chrobry va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Marian Zawadka la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): El Chrobry va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 44, però en Leonard Czerkas va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 95 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Chrobry va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Leonard Czerkas va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Leonard Czerkas de Chrobry es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Mirosław Korpysz de Chrobry va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.