Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736070083

Copa 736070083 Información oficial sobre el partido 736070083 en Hattrick

12.06.2024 17:00:00

fc. dreamteam Alineación oficial del equipo 'fc. dreamteam ' en el partido 3 - 2 de juniortjes Alineación oficial del equipo 'de juniortjes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
fc. dreamteam Alineación oficial del equipo 'fc. dreamteam ' en el partido 3 - 0 de juniortjes Alineación oficial del equipo 'de juniortjes' en el partido
Tiene un resultado normal 2.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fc. dreamteam

Goles Goles

  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): dreamteam prenia la batuta de l'encontre al minut 35, quan en Xalo Peñas va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 123 Minuto 47 (Gol por la derecha): Passats 47 minuts, Botyo Shopov, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. dreamteam es posava per davant!
  • 132 Minuto 57 (Gol por la izquierda): En Botyo Shopov de dreamteam va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): dreamteam va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Antonín Martinka va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Lucca Fanti.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Oscar López del dreamteam ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Zsombor Hungler! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Xalo Peñas. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): En Antonín Martinka, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Lucca Fanti al minut 89 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Jesus Piçarra va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

de juniortjes

Goles Goles

  • 163 Minuto 39 (Gol por la derecha): El jugador visitant Spiros Gkatzolos va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 39 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 138 Minuto 89 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Spiros Gkatzolos la va rematar Maximilian Deuerling-Horvath amb una magnífica volea que va fer pujar per a juniortjes el 3 - 2.