Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736069839

Copa 736069839 Información oficial sobre el partido 736069839 en Hattrick

12.06.2024 17:00:00

Adrenaline Kickers Alineación oficial del equipo 'Adrenaline Kickers' en el partido 5 - 6 De Woätermantkes Alineación oficial del equipo 'De Woätermantkes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Adrenaline Kickers Alineación oficial del equipo 'Adrenaline Kickers' en el partido 1 - 5 De Woätermantkes Alineación oficial del equipo 'De Woätermantkes' en el partido
Tiene mucha potra 1.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,3 % 0,2 % 93,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Adrenaline Kickers

Goles Goles

  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): Corria el minut 23 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Pascal Rietkerk, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 122 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Al minut 50 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Kickers va ser Aron Inderson.
  • 139 Minuto 117 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Rashid Pakzi van servir per superar a l'últim defensor, en Víctor Hugo Kiese. Tot va acabar amb el 3 - 3 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Kickers cantant "Rashid Pakzi selecció!"

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 2 (Ocasión de falta): Tanguy Girard quasi dona a Kickers l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Tanguy Girard! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Norberto Però.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tanguy Girard de Kickers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 91 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Tanguy Girard se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Kickers, Adrie Mayala, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Kickers Jobias Berris va intentar enganyar Sigi Findeisen amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Kickers Sjefke Tempelman no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Sigi Findeisen es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 4.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Joris Droomer de Kickers anava molt fort i col·locat però Sigi Findeisen no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 5 - 5.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): Pascal Rietkerk, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Sigi Findeisen va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Kickers i 5 - 6 al marcador.

De Woätermantkes

Goles Goles

  • 163 Minuto 47 (Gol por la derecha): El jugador visitant Hildebrand Nilsson va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 47 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 163 Minuto 77 (Gol por la derecha): Al minut 77 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Flip Held que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 171 Minuto 113 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Weldon Bull que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Woäterkes.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Al minut 5, un refús desafortunat de Hansi Reinhardtshain, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Weldon Bull no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 118 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Woäterkes que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Noushzad Omidvari, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Flip Held xutant per a Woäterkes va fer anar la pilota just on la volia, però Hansi Reinhardtshain, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Noushzad Omidvari va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Toralf Perini de Woäterkes, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Hansi Reinhardtshain en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 5.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Pierrick Bertaux anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 6 per a Woäterkes.