Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736069490

Copa 736069490 Información oficial sobre el partido 736069490 en Hattrick

12.06.2024 17:00:00

Koemar Alineación oficial del equipo 'Koemar' en el partido 2 - 4 Iron Flower Alineación oficial del equipo 'Iron Flower' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Koemar Alineación oficial del equipo 'Koemar' en el partido 2 - 2 Iron Flower Alineación oficial del equipo 'Iron Flower' en el partido
Tiene un resultado normal 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,8 % 34,8 % 28,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Koemar

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Koemar va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 4 Luis Farenhout va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Filippo Ingold ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Koemar es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Luis Farenhout va estar a punt d'acabar en gol al minut 25, però el porter visitant Bhanu Kannan va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ferdy Mühren! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): El jugador local Luis Farenhout per poc que no incrementa el marcador al minut 41. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Bhanu Kannan va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Matthias Herder una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 69, però una magnífica aturada de Bhanu Kannan va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Orionas Chrisoulas.

Iron Flower

Goles Goles

  • 161 Minuto 5 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Mathias Messomo Ngah que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 143 Minuto 70 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Flower eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 70, Thomas Lumbroso va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 2.
  • 173 Minuto 71 (Gol por la derecha): Al minut 71 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Henkjan Buurstee que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 72 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 72, Flower va augmentar el seu avantatge a 2 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Thomas Lumbroso.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 27 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Thomas Lumbroso va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Henkjan Buurstee, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 215 Minuto 43 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Warren Simulambo va intentar anar-se'n per velocitat al minut 43 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mathias Messomo Ngah es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.