Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F.G.M (312189) - Janaina f c (312531) » 73606942: T17/J5/VIII

Liga 73606942 Información oficial sobre el partido 73606942 en Hattrick

27.05.2006 15:10:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 5 / VIII.962 (54763)

BAYERN GIJÓN Alineación oficial del equipo 'BAYERN GIJÓN' en el partido 1 - 1 Cúcara Mácara Alineación oficial del equipo 'Cúcara Mácara' en el partido
0 - 1 Luis Gómez (45')
Tore Gustavsson (86') 1 - 1
BAYERN GIJÓN Alineación oficial del equipo 'BAYERN GIJÓN' en el partido 1 - 1 Cúcara Mácara Alineación oficial del equipo 'Cúcara Mácara' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BAYERN GIJÓN Alineación oficial del equipo 'BAYERN GIJÓN' en el partido 0 - 1 Cúcara Mácara Alineación oficial del equipo 'Cúcara Mácara' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BAYERN GIJÓN

Goles Goles

  • 113 Minuto 86 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al BAYERN una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Tore Gustavsson, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 86.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): En Martí Bartoló va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 55 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de BAYERN, l'equip va recuperar la pilota al minut 55 i va contraatacar. En Miguel Picón va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 60, Francisco Chaperón de Miguel de BAYERN va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel Picón de BAYERN va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Martí Bartoló de BAYERN es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 43 (Lesión grave): Pau Fuster, de BAYERN, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Daniele D'Antonio el va substituir.
  • 095 Minuto 45 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Daniele D'Antonio va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Uxío Boullosa.
  • 092 Minuto 69 (Lesión grave): Tobias Sardinha, de BAYERN, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Mauro Gómez el va substituir.

Cúcara Mácara

Goles Goles

  • 108 Minuto 45 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 45, en Alberto Couce la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Luis Gómez que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Luis Gómez quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de João da Luz, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Luis Hernández de Cúcara es va emportar una amonestació al minut 42 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sebastiano Caimi Valentini de Cúcara la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 45 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Juan Luis Hernández de Cúcara es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 45.