Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736068649

Copa 736068649 Información oficial sobre el partido 736068649 en Hattrick

12.06.2024 17:00:00

Forza Beilen Alineación oficial del equipo 'Forza Beilen' en el partido 1 - 2 Fc knetter Alineación oficial del equipo 'Fc knetter' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Forza Beilen Alineación oficial del equipo 'Forza Beilen' en el partido 0 - 1 Fc knetter Alineación oficial del equipo 'Fc knetter' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,7 % 0,1 % 96,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Forza Beilen

Goles Goles

  • 113 Minuto 94 (Gol por la derecha): Després de 94 minuts de partit, Jens Kvarn igualava per Beilen en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 22 (Ocasión de contra por la derecha): Mirko Alonzo va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Beilen que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Götz Grubich.

Fc knetter

Goles Goles

  • 105 Minuto 93 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Martín Armaño rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Duco Weurink, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 1 a l'estadi!
  • 185 Minuto 102 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 102 minuts, el tirador de faltes del knetter va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Sobiesław Błądek, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 31 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Ingo Bültzingslöwen de knetter no va ser gol per ben poc.
  • 274 Minuto 52 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Martín Armaño que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 101 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Duco Weurink de knetter es va emportar una amonestació al minut 101 per provocar un rival.