Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736061767

Copa 736061767 Información oficial sobre el partido 736061767 en Hattrick

12.06.2024 17:45:00

AC L'ILE D'ELLE Alineación oficial del equipo 'AC L'ILE D'ELLE' en el partido 0 - 2 PicininMAcatif Alineación oficial del equipo 'PicininMAcatif' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AC L'ILE D'ELLE Alineación oficial del equipo 'AC L'ILE D'ELLE' en el partido 2 - 0 PicininMAcatif Alineación oficial del equipo 'PicininMAcatif' en el partido
Tiene mala suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC L'ILE D'ELLE

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Giuseppe Bacciocchi de DELLE va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

PicininMAcatif

Goles Goles

  • 106 Minuto 24 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Alessio Purpuri sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 24 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 0 - 1 al marcador.
  • 142 Minuto 29 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 29 minuts quan Marzio Davico va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 2 per a PicininMAcatif.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de PicininMAcatif va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Giggino Gorrieri, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 52, Alessio Purpuri de PicininMAcatif va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.