Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736061265

Copa 736061265 Información oficial sobre el partido 736061265 en Hattrick

12.06.2024 17:10:00

Pekan Ravut Alineación oficial del equipo 'Pekan Ravut' en el partido 1 - 2 MANUTD4EVER Alineación oficial del equipo 'MANUTD4EVER' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pekan Ravut Alineación oficial del equipo 'Pekan Ravut' en el partido 1 - 2 MANUTD4EVER Alineación oficial del equipo 'MANUTD4EVER' en el partido
Tiene un resultado normal 0.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,2 % 0,4 % 91,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pekan Ravut

Goles Goles

  • 119 Minuto 26 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Azzam Younis Al-Hosny sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Abdulkareem Assim Al-Saady que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 18 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Vladislav Husák va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Mikael Larsson rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 237 Minuto 70 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Joakim Hellman no va ser aprofitada per en Abdulkareem Assim Al-Saady que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

MANUTD4EVER

Goles Goles

  • 161 Minuto 29 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de José Ignacio Valdivia que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 78 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de MANUTD4EVER. A fi d'aconseguir el 1 - 2, van tocar-la en curt per tal que Georges-Henri Vanderheyde xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Aatu Sisso ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Răzvan Şonca de MANUTD4EVER, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 50, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): José Ignacio Valdivia va marcar al minut 71 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En José Ignacio Valdivia va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jens Ettenhuber de MANUTD4EVER la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Majid Issa Al-Hanthaly de MANUTD4EVER amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.