Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736060209

Copa 736060209 Información oficial sobre el partido 736060209 en Hattrick

12.06.2024 17:00:00

Royal lions 2 Alineación oficial del equipo 'Royal lions 2' en el partido 10 - 8 Jubbe FC Alineación oficial del equipo 'Jubbe FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Royal lions 2 Alineación oficial del equipo 'Royal lions 2' en el partido 1 - 1 Jubbe FC Alineación oficial del equipo 'Jubbe FC' en el partido
Tiene que echar la primitiva, sin duda… 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,1 % 37,1 % 32,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Royal lions 2

Goles Goles

  • 143 Minuto 37 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Royal eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 37, Gabriel 'Pølsen' Filipak va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 0.
  • 186 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Royal amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Marcello 'Pølsen' Valentino, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 2 - 4 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 142 Minuto 91 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 91 minuts quan Olly Knol va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 3 - 4 per a Royal.
  • 112 Minuto 92 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Royal s'esgargamellaven dempeus per esperonar Marcello 'Pølsen' Valentino que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 92 i suposava l'empat a 4 per als locals.
  • 123 Minuto 93 (Gol por la derecha): El jugador Ariel Szczepanek de Royal, després de 93 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 5 - 4 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Olly Knol de Royal va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Royal Marcello Buchta no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Gionata Santilocchi es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 5.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Clemens Knobel va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 7 - 6.
  • 055 Minuto 125 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Gabriel 'Pølsen' Filipak de Royal va executar el tir amb una gran tècnica posant el 8 - 7 al marcador.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Royal, Jerome Eisenprobst, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 9 - 7 al marcador.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Marcello 'Pølsen' Valentino anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 10 - 8 per a Royal.

Jubbe FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 40 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de 悠平 (Yuhei) 石原 (Ishihara) que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 118 Minuto 46 (Gol evento especial córner peinado): Jubbe va aconseguir el 1 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Maurizio Ceruti, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Kazimierz Kroczak que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 182 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Al minut 61 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Martin Karlsson va ser l'anotador del 1 - 3.
  • 118 Minuto 76 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 76, Maurizio Ceruti va pentinar un córner cap al segon pal que Rafael Torres va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 4.
  • 162 Minuto 103 (Gol por la izquierda): Kazimierz Kroczak, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 5 - 5 al minut 103.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Jubbe va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 11, quan Danél Alessandri va quedar-se sol davant el porter Danylo Khoma, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80 de partit, Maurizio Ceruti va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 207 Minuto 92 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Martin Karlsson va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Danél Alessandri es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 057 Minuto 122 (Penalti marcado (nervioso)): El jugador de Jubbe José Coll va dubtar fins a l'últim moment i va efectuar un llançament de penal fluix i poc col·locat. El porter Danylo Khoma va mostrar-se lent de reflexos i no va poder aturar el xut. Nou marcador: 6 - 6
  • 057 Minuto 124 (Penalti marcado (nervioso)): La pena màxima mal llançada per part de Rafael Torres de Jubbe va superar Danylo Khoma, que va cometre una greu errada deixant passar la pilota per sota les cames. 7 - 7.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Martin Karlsson va xutar fora per a Jubbe, el marcador es va quedar igual: 8 - 7, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Fabrizio Jenrette de Jubbe, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Danylo Khoma en un bon llançament des del punt fatídic. 9 - 8.