Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736057077

Copa 736057077 Información oficial sobre el partido 736057077 en Hattrick

12.06.2024 16:45:00

Svidd Svans Alineación oficial del equipo 'Svidd Svans' en el partido 1 - 3 Lucky Llamas Alineación oficial del equipo 'Lucky Llamas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Svidd Svans Alineación oficial del equipo 'Svidd Svans' en el partido 5 - 3 Lucky Llamas Alineación oficial del equipo 'Lucky Llamas' en el partido
Es un cenizo 4.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,9 % 16,7 % 25,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Svidd Svans

Goles Goles

  • 100 Minuto 59 (Gol de falta): Un magnífic tir lliure amb molt efecte va ensarronar el porter, fent-lo pensar que la pilota aniria a les seves mans, i que va entrar per l'altre costat de la porteria. Els seguidors locals tornaven a somriure. Sigmund Hanssen va ser qui va executar la falta que va reduir les diferències: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Svidd va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Sigmund Hanssen va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Gabriel Ignacio Perasolo.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Sigmund Hanssen! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 205 Minuto 37 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Bård Bergseth de Svidd va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Einar Edvardsen al minut 37 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 202 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Al 48, Einar Edvardsen hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Gabriel Ignacio Perasolo. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 202 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Passaven 90 minuts quan Terje Sundby des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Lucky Llamas

Goles Goles

  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): Llamas va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Duncan De Vlam, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Gaëtan Degenhardt que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 183 Minuto 41 (Gol por la derecha): Al 41 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Llamas augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Jan Nylund es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 182 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Daeson Chun va aprofitar un error defensiu al minut 71, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a Llamas.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Daeson Chun es va quedar sol davant del porter, al minut 35. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Gaëtan Degenhardt, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 36 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Llamas va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 216 Minuto 82 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Daeson Chun va ser clau en la jugada d'atac de Llamas al minut 82, quan ell mateix va fer una passada brutal a Gaëtan Degenhardt, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 283 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Nelson Cronen de Llamas va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 90 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Carl-William Yngvesson de Llamas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 42 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Jonathan Harewood, el jugador de Llamas va ser expulsat al minut 42.