Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736056430

Copa 736056430 Información oficial sobre el partido 736056430 en Hattrick

12.06.2024 15:45:00

Barca__Irani Alineación oficial del equipo 'Barca__Irani' en el partido 5 - 3 Big Gang FC Alineación oficial del equipo 'Big Gang FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Barca__Irani Alineación oficial del equipo 'Barca__Irani' en el partido 2 - 1 Big Gang FC Alineación oficial del equipo 'Big Gang FC' en el partido
Tiene bastante suerte 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,1 % 2,8 % 17,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barca__Irani

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Al minut 42, Saim Felat arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): En Idris Braiji va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 207 Minuto 71 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Augis Vižlenskas va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 97 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en 廖 (Liao) 飞龙 (Feilong)! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 103 (Ocasión por la izquierda): Barca__Irani va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Augis Vižlenskas va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Rafał Gruszczyk.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Paco Lapstra es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sten Berg de Barca__Irani es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 71 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Sten Berg va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Timo Maununiemi de Barca__Irani, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Rafał Gruszczyk en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 0.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Muivydas Basiokas anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a Barca__Irani.
  • 055 Minuto 125 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! 廖 (Liao) 飞龙 (Feilong) de Barca__Irani va executar el tir amb una gran tècnica posant el 3 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Jeffrey Pearson va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Jørgen Flaten de Barca__Irani, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Rafał Gruszczyk en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 3.

Big Gang FC

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 41 (Ocasión de falta): En Vincenzo Concari va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 41. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de BGF, Vincenzo Concari, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Fredrik Carlsson va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 2.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de BGF Armando Kramer no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Jørgen Flaten es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de BGF Abdelouali Felay va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.