Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736055858

Copa 736055858 Información oficial sobre el partido 736055858 en Hattrick

12.06.2024 16:15:00

bayern munchen 84 Alineación oficial del equipo 'bayern munchen 84' en el partido 0 - 1 FC Laplata Alineación oficial del equipo 'FC Laplata' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
bayern munchen 84 Alineación oficial del equipo 'bayern munchen 84' en el partido 0 - 1 FC Laplata Alineación oficial del equipo 'FC Laplata' en el partido
Tiene un resultado normal 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bayern munchen 84

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): En Masoud Irani va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de munchen va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Masoud Irani, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de munchen, l'equip va recuperar la pilota al minut 74 i va contraatacar. En Masoud Irani va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 240 Minuto 103 (Ocasión de contra de falta): munchen va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Andy Asadi va anar a parar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ehsan Aramesh de munchen es va emportar una amonestació al minut 22 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de munchen Zoubin Mir, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Ferdows Hadinataj. El marcador continuava 0 - 0.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Andy Asadi de munchen va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Ali Samimian de munchen va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 0 - 0.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de munchen, Ehsan Aramesh, col·locà la pilota just a les mans d'en Ferdows Hadinataj. El marcador: 0 - 1.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Saber Falsafi va xutar fora per a munchen, el marcador es va quedar igual: 0 - 1, ja es veia a venir!

FC Laplata

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 25 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Vasef Kasraei de Laplata va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Khezr Jahanpanah que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 285 Minuto 52 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del munchen. La jugada d'estratègia del Laplata per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Mohsen Baba Safari va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 101 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 101, Yahya Jalayer de Laplata va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Yahya Jalayer va xutar fora per a Laplata, el marcador es va quedar igual: 0 - 0, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Mohsen Baba Safari de Laplata anava molt fort i col·locat però Anton Skinner no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 0 - 0.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Laplata, Ferdows Hadinataj, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 0 - 1 al marcador.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Shahrdad Chitsaz de Laplata va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.