Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736055087

Copa 736055087 Información oficial sobre el partido 736055087 en Hattrick

12.06.2024 15:00:00

Angers 49 Alineación oficial del equipo 'Angers 49' en el partido 5 - 7 Julots Boys Alineación oficial del equipo 'Julots Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Angers 49 Alineación oficial del equipo 'Angers 49' en el partido 2 - 7 Julots Boys Alineación oficial del equipo 'Julots Boys' en el partido
Tiene bastante suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,1 % 0,3 % 92,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Angers 49

Goles Goles

  • 110 Minuto 18 (Gol de falta): L'empat per part de Angers va arribar al minut 18 quan Gian Mattia Villarà va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 1 - 1, davant l'alegria dels aficionats.
  • 115 Minuto 38 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 38 minuts, Gian Mattia Villarà va superar per velocitat Achiav Tentzer per posar el 2 - 2 al marcador.
  • 108 Minuto 59 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 3 - 2 s'ha de veure repetit: en İbrahim Uluşan de Angers va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Alexander Marful, que no va perdonar.
  • 141 Minuto 64 (Gol de contra por el centro): Jan-Lennart Andersson va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Angers, al minut 64. El marcador va canviar a 4 - 2.
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Angers a 5 - 3. İbrahim Uluşan va rematar la jugada quasi sense angle.

Julots Boys

Goles Goles

  • 172 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Passats 13 minuts de partit, Julots es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Arkadiusz Demich es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Anton Thaulow quedar desmarcat i marcar per a Julots al minut 33. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 152 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Julots va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 4 - 3 quan Massimiliano Tramutoli va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 151 Minuto 74 (Gol por el centro): Julots van mostrar una bona compenetració quan al minut 74 van reduir diferències a 5 - 4 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Carmine Popolizio va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 162 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Iginio Manegatti va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 5 - 5 al minut 79.
  • 174 Minuto 105 (Gol de penalti): En Noud Theunisse va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 5 - 6 al minut 105. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 181 Minuto 109 (Gol por el centro): Anton Thaulow de Julots va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 5 - 7 al minut 109. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 14 (Ocasión de falta): Noud Theunisse va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 207 Minuto 39 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Julots va ser a punt de marcar al minut 39, quan el seu jugador Massimiliano Tramutoli va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 273 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Marian Kosicki va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Aníbal Rosário, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 261 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 63 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Noud Theunisse va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 207 Minuto 93 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Noud Theunisse va enviar un xut des de 40 metres al minut 93, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 108 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marian Kosicki de Julots es va emportar una amonestació al minut 108 per provocar un rival.