Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736054856

Copa 736054856 Información oficial sobre el partido 736054856 en Hattrick

12.06.2024 15:00:00

Les gardes de l'empereur Alineación oficial del equipo 'Les gardes de l'empereur' en el partido 5 - 7 FC Coocoun Alineación oficial del equipo 'FC Coocoun' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Les gardes de l'empereur Alineación oficial del equipo 'Les gardes de l'empereur' en el partido 2 - 3 FC Coocoun Alineación oficial del equipo 'FC Coocoun' en el partido
Tiene bastante suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,7 % 3,9 % 77,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Les gardes de l'empereur

Goles Goles

  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Duarte Branco ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, lempereur es posava per davant 1 a 0.
  • 121 Minuto 52 (Gol por el centro): lempereur va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 52 Adin Rešumović va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 113 Minuto 112 (Gol por la derecha): Al minut 112, lempereur aconseguia empatar el partit a 3 - 3 quan Samuel Bex va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Al minut 5 es va veure una gran oportunitat per a lempereur per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jean-Philippe Guilbaud, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Francisco Manuel Calzadilla. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): En Samuel Bex, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jean-Philippe Guilbaud de lempereur va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de lempereur, Jean-Damien Curt, col·locà la pilota just a les mans d'en Jean-François Lampe. El marcador: 3 - 3.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Hervé Lemoine va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Duarte Branco de lempereur anava molt fort i col·locat però Jean-François Lampe no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 5.
  • 055 Minuto 127 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Adin Rešumović de lempereur és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 5 - 6.

FC Coocoun

Goles Goles

  • 161 Minuto 38 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 38 minuts David Pellet va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 138 Minuto 81 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Achour Hamadani arribés a peus de Raúl Zarpas, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Coocoun el 2 - 2.
  • 173 Minuto 108 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En David Pellet va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Es duien 11 minuts de partit jugats quan François-Marie Bonnin va estar a punt de posar per davant a Coocoun amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jean-Damien Curt va impedir un gol cantat.
  • 261 Minuto 75 (Ocasión por el centro): David Pellet quasi aconsegueix empatar per Coocoun al minut 75, però Jean-Damien Curt va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 261 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Raúl Zarpas va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 272 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90, un refús desafortunat de Jean-Damien Curt, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Raúl Zarpas no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Coocoun, Kenny Roland, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Achour Hamadani de Coocoun, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Jean-Damien Curt en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 5.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Coocoun Jean-Baptiste Rieux no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Jean-Damien Curt es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 6.
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Jean-François Debœuf va clavar el 5 - 7 per a Coocoun amb una precisió mil·limètrica.