Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736053872

Copa 736053872 Información oficial sobre el partido 736053872 en Hattrick

12.06.2024 15:00:00

FC La Baie Alineación oficial del equipo 'FC La Baie' en el partido 5 - 6 rock morvan29 Alineación oficial del equipo 'rock morvan29' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC La Baie Alineación oficial del equipo 'FC La Baie' en el partido 1 - 1 rock morvan29 Alineación oficial del equipo 'rock morvan29' en el partido
Tiene mucha potra 1.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,3 % 6,5 % 21,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC La Baie

Goles Goles

  • 108 Minuto 78 (Gol evento especial imprevisible (general)): Jules Buffard de Baie va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Kornelius Umhang que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 4 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Edward Massa de Baie va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Jules Buffard que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): En Mathias Guéné va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jean-Fabrice Cornette de Baie amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Jean-Fabrice Cornette se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Kornelius Umhang anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a Baie.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Baie, Thibaud Cormerais, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 055 Minuto 125 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Brice Nizard va clavar el 4 - 3 per a Baie amb una precisió mil·limètrica.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Jules Buffard anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 4 per a Baie.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Baie, Paul Loiseau, col·locà la pilota just a les mans d'en Leonard Pasta. El marcador: 5 - 5.

rock morvan29

Goles Goles

  • 172 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Passats 10 minuts de partit, morvan29 es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Ghanim Meriana es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Jonás Banacloid, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Jonás Banacloid va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 273 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Florian Agnel va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 235 Minuto 90 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Raffaele Badoux gairebé marca per a morvan29 al minut 90 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 273 Minuto 109 (Ocasión por la derecha): Jonás Banacloid va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Rémy Mériguet, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Raffaele Badoux va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de morvan29 Vinay Rajagopal no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Rémy Mériguet es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Randy Godissart de morvan29, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Rémy Mériguet en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 4.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Ghanim Meriana anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 5 per a morvan29.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): José Eduardo Díaz va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 6.