Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736050474

Copa 736050474 Información oficial sobre el partido 736050474 en Hattrick

12.06.2024 15:30:00

Les frappes foudroyantes Alineación oficial del equipo 'Les frappes foudroyantes' en el partido 0 - 6 Gringo FC Alineación oficial del equipo 'Gringo FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Les frappes foudroyantes Alineación oficial del equipo 'Les frappes foudroyantes' en el partido 0 - 9 Gringo FC Alineación oficial del equipo 'Gringo FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Les frappes foudroyantes

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 3 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a foudroyantes va estar a punt d'arribar en un córner. En Michaël Breau va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.

Gringo FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 30, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Vitus Roitinger es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42, Piet François va augmentar l'avantatge de Gringo a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 51 (Gol por el centro): Zach O'Bryan va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 51, i va fer pujar el 0 - 3 per a Gringo.
  • 183 Minuto 61 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 61, Gringo va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Piet François.
  • 115 Minuto 70 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Claudio Vigón no va poder aturar Zach O'Bryan de Gringo, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 70 el 0 - 5.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Piet François de Gringo va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 6 al minut 86. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Es duien 6 minuts de partit jugats quan 管 (Guan) 霆滨 (Tingbin) va estar a punt de posar per davant a Gringo amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Joshua Gachon va impedir un gol cantat.
  • 270 Minuto 11 (Ocasión de falta): En Yazid Chamed va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 11. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Piet François es va quedar sol davant del porter, al minut 39. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ryan Khemissi després de 69 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Joshua Gachon va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 12, 管 (Guan) 霆滨 (Tingbin) de Gringo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.