Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736050295

Copa 736050295 Información oficial sobre el partido 736050295 en Hattrick

12.06.2024 15:30:00

AS CRAZYBIKE Alineación oficial del equipo 'AS CRAZYBIKE' en el partido 1 - 3 AS Sand Alineación oficial del equipo 'AS Sand' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
AS CRAZYBIKE Alineación oficial del equipo 'AS CRAZYBIKE' en el partido 0 - 5 AS Sand Alineación oficial del equipo 'AS Sand' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AS CRAZYBIKE

Goles Goles

  • 118 Minuto 25 (Gol evento especial córner peinado): Paul-Antoine Bore va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de CRAZYBIKE, Jean-Manuel Martigny, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 99 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Pierre-Alain Nouhaud va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Paul-Antoine Bore rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jean-Marie N'Djema de CRAZYBIKE la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

AS Sand

Goles Goles

  • 163 Minuto 30 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 30. L'anotador per Sand va ser Alan Sebastián Fleitas, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 172 Minuto 100 (Gol por la izquierda): Sand va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 100. Takis Mpakirtzis va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 102 (Gol por el centro): Takis Mpakirtzis va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 102, i va fer pujar el 1 - 3 per a Sand.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Lucian Sărăşan quasi aconsegueix empatar per Sand al minut 27, però Franky Louvion va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 273 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Dylan Dubosc va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Franky Louvion, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 288 Minuto 78 (Ocasión evento especial): La pressió de l'equip defensor impedia que el Sand pogués provar de marcar gols des de la llarga distància.
  • 272 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Es duien 86 minuts de partit jugats quan Sergio Otero Goyanes va estar a punt de posar per davant a Sand amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Franky Louvion va impedir un gol cantat.
  • 270 Minuto 88 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Sand al minut 88, però el xut de Judikaël Autissier va topar amb la tanca defensiva.
  • 271 Minuto 98 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Takis Mpakirtzis ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 103 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 103, Takis Mpakirtzis de Sand va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.