Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736049989

Copa 736049989 Información oficial sobre el partido 736049989 en Hattrick

12.06.2024 15:30:00

Les Gladiateurs Alineación oficial del equipo 'Les Gladiateurs' en el partido 1 - 3 blaireau sport team Alineación oficial del equipo 'blaireau sport team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Les Gladiateurs Alineación oficial del equipo 'Les Gladiateurs' en el partido 1 - 7 blaireau sport team Alineación oficial del equipo 'blaireau sport team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,8 % 0,1 % 98,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Les Gladiateurs

Goles Goles

  • 113 Minuto 50 (Gol por la derecha): Els jugadors del Gladiateurs amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 50, deixant Jean-Patrick Marrec en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Al minut 21, Madani Ouabed arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 55 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Louison Nagel va estar a punt d'acabar en gol al minut 55, però el porter visitant Tomáš Čevora va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

blaireau sport team

Goles Goles

  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Giorgio Brotto va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 171 Minuto 75 (Gol por el centro): blaireau agafava avantatge al minut 75 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Roel Huijgen amb mestria.
  • 182 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Al minut 90 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Stanislas Gasse va ser l'anotador del 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 15 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Dario Laurenza va fer al minut 15 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Hasse Holmstrup, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 270 Minuto 25 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Hasse Holmstrup al minut 25 semblava entrar, però Jarod Preux va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 280 Minuto 33 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Hasse Holmstrup al minut 33.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, el blaireau va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Maxim Struiksma s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Maxim Struiksma de blaireau amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gaetano Sicuranza.