Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736048656

Copa 736048656 Información oficial sobre el partido 736048656 en Hattrick

12.06.2024 15:15:00

GAZBIL TEAM Alineación oficial del equipo 'GAZBIL TEAM' en el partido 3 - 0 Alain MASSIAS Alineación oficial del equipo 'Alain MASSIAS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
GAZBIL TEAM Alineación oficial del equipo 'GAZBIL TEAM' en el partido 2 - 1 Alain MASSIAS Alineación oficial del equipo 'Alain MASSIAS' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,4 % 0,3 % 6,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GAZBIL TEAM

Goles Goles

  • 124 Minuto 25 (Gol de penalti): Corria el minut 25, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. GAZBIL s'avançava en el marcador després que en Théau Chevance xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): En Théau Chevance va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 134 Minuto 56 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a GAZBIL i així augmentar el marcador a 3 - 0 als 56 minuts de joc. Mentre en Théau Chevance el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Théau Chevance va estar a punt d'avançar els locals al minut 12 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Médéric Tonin del GAZBIL ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Al minut 47 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després François-Marie Arsène de GAZBIL va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Marley Patry va estar a punt de sentenciar el partit al minut 66, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Théau Chevance. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Pierre-Jean Veyrier una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 77, però una magnífica aturada de Jean-Marc Savary va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Alain MASSIAS

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): El MASSIAS creava perill des de la dreta al minut 26, però en Djazil Betrouni, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Reynald Morain desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 239 Minuto 29 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Pierre-Charles Bremand va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Médéric Tonin per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 239 Minuto 51 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Pierre-Charles Bremand va ridiculitzar a en Médéric Tonin amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de MASSIAS va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jonathan Grevet va sortir per sobre el travesser.
  • 253 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 89 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Jonathan Grevet amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.