Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736045552

Copa 736045552 Información oficial sobre el partido 736045552 en Hattrick

12.06.2024 14:00:00

TJ Litavan Libomyšl Alineación oficial del equipo 'TJ Litavan Libomyšl' en el partido 4 - 2 vLA.stick stars Alineación oficial del equipo 'vLA.stick stars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
TJ Litavan Libomyšl Alineación oficial del equipo 'TJ Litavan Libomyšl' en el partido 0 - 1 vLA.stick stars Alineación oficial del equipo 'vLA.stick stars' en el partido
Tiene mucha potra 0.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,7 % 0,4 % 91,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TJ Litavan Libomyšl

Goles Goles

  • 141 Minuto 48 (Gol de contra por el centro): El Libomyšl era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Yurii Servetnyk va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Libomyšl va anar a parar a la dreta de l'atac on en Aaron Edwards, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 62 (Ocasión de contra por la izquierda): Libomyšl van sortir al contraatac al minut 62, però Yurii Servetnyk va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 223 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Libomyšl per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 67, quan Yurii Servetnyk va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 241 Minuto 98 (Ocasión de contra por el centro): En Aaron Edwards va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rehavam Hertzberg de Libomyšl es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 66 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Rehavam Hertzberg de Libomyšl es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 66.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Yurii Servetnyk anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a Libomyšl.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Milovan Montoya de Libomyšl, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Nicolaus Beuern en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 1.
  • 057 Minuto 125 (Penalti marcado (nervioso)): En Aaron Edwards no hauria pogut xutar gaire pitjor. Per sort, si ell va fer el ridícul, el porter Nicolaus Beuern encara el va fer més i el marcador va situar-se 4 - 2 per a Libomyšl.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Anthon Fisker de Libomyšl va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

vLA.stick stars

Goles Goles

  • 118 Minuto 16 (Gol evento especial córner peinado): Manuel Martinho de Carvalho va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de vLA.stick, Mạc Ðức Hạnh, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Pavel Liška va marcar al minut 12 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 284 Minuto 26 (Ocasión de penalti): Un penal fallat per Václav Škach de vLA.stick al minut 26 va animar els seguidors locals, que estaven una mica deprimits.
  • 272 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, un refús desafortunat de Mihai Jeler, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Zdeněk Maňoušek no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 274 Minuto 89 (Ocasión de penalti): Al minut 89, Václav Škach de vLA.stick va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.
  • 272 Minuto 97 (Ocasión por la izquierda): Pavel Liška, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 97 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 104 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del vLA.stick que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Stanislav Nikodem, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 105 (Ocasión por la izquierda): Es duien 105 minuts de partit jugats quan Zdeněk Maňoušek va estar a punt de posar per davant a vLA.stick amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Mihai Jeler va impedir un gol cantat.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de vLA.stick, Karel Lakatos, col·locà la pilota just a les mans d'en Mihai Jeler. El marcador: 2 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Zdeněk Maňoušek va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de vLA.stick Stanislav Nikodem, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Mihai Jeler. El marcador continuava 4 - 2.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Miroslav Lampa va xutar fora per a vLA.stick, el marcador es va quedar igual: 4 - 2, ja es veia a venir!