Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736044884

Copa 736044884 Información oficial sobre el partido 736044884 en Hattrick

12.06.2024 14:00:00

FC Křupky Alineación oficial del equipo 'FC Křupky' en el partido 5 - 0 les udos Alineación oficial del equipo 'les udos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Křupky Alineación oficial del equipo 'FC Křupky' en el partido 3 - 0 les udos Alineación oficial del equipo 'les udos' en el partido
Tiene suerte 2.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Křupky

Goles Goles

  • 124 Minuto 17 (Gol de penalti): Křupky va posar-se per davant 1 - 0 al minut 17, quan Pierre-Louis Gossart va llançar una pena màxima perfectament.
  • 134 Minuto 22 (Gol de penalti): Křupky va obtenir un penal al minut 22, que va llançar a la perfecció Pierre-Louis Gossart. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 132 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Křupky va augmentar la diferència quan Václav Cuc no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): En Václav Cuc de Křupky va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Křupky a 5 - 0. Raden Jayakusuma va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Al minut 14 es va veure una gran oportunitat per a Křupky per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Pierre-Louis Gossart, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 239 Minuto 81 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Frode Nygaard va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Roman Nistor per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 215 Minuto 88 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Raden Jayakusuma va superar els defenses rivals per velocitat al minut 88 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

les udos

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 69 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del udos sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ferdinand Šajn, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 69 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nguyễn Doãn Hiển Danh de udos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.