Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736040392

Copa 736040392 Información oficial sobre el partido 736040392 en Hattrick

12.06.2024 13:00:00

FC Poekies Alineación oficial del equipo 'FC Poekies' en el partido 7 - 5 TaronjaX Alineación oficial del equipo 'TaronjaX' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Poekies Alineación oficial del equipo 'FC Poekies' en el partido 2 - 1 TaronjaX Alineación oficial del equipo 'TaronjaX' en el partido
Tiene una suerte increíble 2.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,0 % 0,5 % 9,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Poekies

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): De Poekies prenia la batuta de l'encontre al minut 5, quan en Tijl Wouters va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 185 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del De Poekies van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Bright Quintelier va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de De Poekies a 3 - 1. Tijl Wouters va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 119 Minuto 74 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Nick Meylemans va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 4 - 3 al minut 74.
  • 122 Minuto 97 (Gol por la izquierda): De Poekies, atacant per l'esquerra al minut 97, va aprofitar el magnífic llançament de Fréderick Ginion per agafar avantatge al marcador: 5 - 4.
  • 119 Minuto 99 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Gauthier Vandenheede sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Nick Meylemans que, efectivament, va fer pujar el 6 - 4!
  • 131 Minuto 110 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de De Poekies va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Aimeric Vancoillie progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 7 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Al minut 20, Fréderick Ginion gairebé va marcar per a De Poekies des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47, Fréderick Ginion gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Konrad Wszyjecki va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Tjano Steppé va estar a punt de sentenciar el partit al minut 55, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): De Poekies va estar a punt de posar-se per davant al minut 79 però Tijl Wouters va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

TaronjaX

Goles Goles

  • 143 Minuto 21 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de TaronjaX va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Mohamed Toumi, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 1.
  • 186 Minuto 48 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de TaronjaX va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Jon Skaug.
  • 163 Minuto 72 (Gol por la derecha): El jugador visitant Jacco Roels va aconseguir empatar 3 - 3 al minut 72 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 160 Minuto 75 (Gol de falta): Al minut 75 del partit, Jacco Roels va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 4 - 4.
  • 152 Minuto 106 (Gol por la izquierda): En Mohamed Toumi va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 6 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): TaronjaX van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 80, però Eber Mugnaini va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Oleh Maksimov.