Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736040324

Copa 736040324 Información oficial sobre el partido 736040324 en Hattrick

12.06.2024 13:00:00

VPA Steene Alineación oficial del equipo 'VPA Steene' en el partido 6 - 7 Dorpscafe Den Uil Alineación oficial del equipo 'Dorpscafe Den Uil' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
VPA Steene Alineación oficial del equipo 'VPA Steene' en el partido 4 - 0 Dorpscafe Den Uil Alineación oficial del equipo 'Dorpscafe Den Uil' en el partido
Tiene suerte 3.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VPA Steene

Goles Goles

  • 142 Minuto 38 (Gol de contra por la izquierda): Sauli Liukkonen va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Steene i marcant el 1 - 0.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Isidoros Gourgouras va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Steene va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Per-Inge Rosbo en un 1 contra 1 amb el porter Romancio Garland, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 285 Minuto 12 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Éric Buisson, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Steene va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 28 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Per-Inge Rosbo ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Per-Inge Rosbo va estar a punt de sentenciar el partit al minut 39, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47, Stefano D'Annunzio gairebé va marcar per a Steene des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 222 Minuto 91 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 91 per blocar una centrada d'en Dušan Gligorijević va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Steene.
  • 221 Minuto 104 (Ocasión por el centro): En Dušan Gligorijević del Steene ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 285 Minuto 106 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Steene van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Tito Madueño, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Miguel Malo de Steene amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Björn Schroën.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Isidoros Gourgouras anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a Steene.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Tito Madueño va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Björn Schroën de Steene, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Romancio Garland en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 4.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Steene Per-Inge Rosbo, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Romancio Garland. El marcador continuava 5 - 4.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Dušan Gligorijević de Steene va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 5 - 4.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Sauli Liukkonen de Steene va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): En Stefano D'Annunzio anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 5 per a Steene.
  • 059 Minuto 135 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Henrico Ackerman de Steene anava molt fort i col·locat però Romancio Garland no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 6 - 6.

Dorpscafe Den Uil

Goles Goles

  • 153 Minuto 78 (Gol por la derecha): Els jugadors de Dorpscafe no defallien en cap moment. Producte d'això, en Dukuran Brovina va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.
  • 163 Minuto 79 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 79 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Andrei Cojocaru.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 20, quan en Andrei Cojocaru va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Gozewijn Merckx ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 219 Minuto 95 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Wissam Omar Al-Rahby va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Gozewijn Merckx, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Gozewijn Merckx va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Dorpscafe a la tanda de penals: 3 - 3!
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Dorpscafe Nicolò Moreni no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Marco Falchetti es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Dorpscafe Jean-Paul Nkita va intentar enganyar Marco Falchetti amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 5 - 4.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Matthias Eikenberry xutant per a Dorpscafe va fer anar la pilota just on la volia, però Marco Falchetti, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Dorpscafe, Andrei Cojocaru, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 5 al marcador.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Björn Bitburger va xutar fora per a Dorpscafe, el marcador es va quedar igual: 5 - 5, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): En Romancio Garland anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 6 per a Dorpscafe.
  • 056 Minuto 136 (Penalti marcado): Dukuran Brovina de Dorpscafe, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Marco Falchetti en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 7.