Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736036538

Copa 736036538 Información oficial sobre el partido 736036538 en Hattrick

12.06.2024 12:45:00

Basshunter Alineación oficial del equipo 'Basshunter' en el partido 0 - 1 OFK Karaburma Alineación oficial del equipo 'OFK Karaburma' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Basshunter Alineación oficial del equipo 'Basshunter' en el partido 2 - 2 OFK Karaburma Alineación oficial del equipo 'OFK Karaburma' en el partido
Tiene mala suerte 2.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
42,6 % 30,0 % 27,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Basshunter

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Dragoslav Šekularac va estar a punt d'avançar els locals al minut 17 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): En Didrik Pålsson va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): FCBH va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 28 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Patrick Prindl ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Imre Mester del FCBH ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 214 Minuto 69 (Ocasión de penalti): Que nerviós que estava en Wilhelm Vouichard quan va haver de tirar el penal que podia significar l'empat per a FCBH! El seu xut va sortir per sobre el travesser.

OFK Karaburma

Goles Goles

  • 170 Minuto 66 (Gol de falta): Djavoli va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Wojciech Kozielec.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 3 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Wojciech Kozielec va intentar anar-se'n per velocitat al minut 3 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Novak Jerinić que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 205 Minuto 24 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Noha-Kevin Mach era fer passades de llarga distància. Al minut 24 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Wojciech Kozielec però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 280 Minuto 78 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 78 per Wojciech Kozielec va anar a parar a la creueta.
  • 289 Minuto 89 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Georges Zgraggen per la seva rapidesa. Al minut 89 va intentar marxar per velocitat d'en Didrik Pålsson, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Thilo Levens de Djavoli va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.