Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. Casapuertas Gaditanas (994159) - Jíbiri FC (1585166) » 736035419: T76/R3

Copa 736035419 Información oficial sobre el partido 736035419 en Hattrick

12.06.2024 12:00:00
Copa: Temporada 76 / Ronda 3

C.D. Casapuertas Gaditanas Alineación oficial del equipo 'C.D. Casapuertas Gaditanas' en el partido 4 - 5 Jíbiri FC Alineación oficial del equipo 'Jíbiri FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.D. Casapuertas Gaditanas Alineación oficial del equipo 'C.D. Casapuertas Gaditanas' en el partido 0 - 1 Jíbiri FC Alineación oficial del equipo 'Jíbiri FC' en el partido
Tiene mucha potra 0.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,1 % 0,6 % 89,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Casapuertas Gaditanas

Goles Goles

  • 111 Minuto 86 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Gerry Brinkhorst va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Casapuertas empatava el partit, 1 a 1, al minut 86.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 77 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Sylvestre Wagemans va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Dion Edwards va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Giuseppe Guissani de Casapuertas, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Melentiy Mubarakshin en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Bert Kaanis va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Edvinas Karpavičius de Casapuertas va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Casapuertas Dion Edwards va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Sylvestre Wagemans de Casapuertas, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Melentiy Mubarakshin en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 4.

Jíbiri FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): Al minut 5 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Pablo Ezaval que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, David Miro es va quedar sol davant del porter, al minut 13. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Charles Baroux de Jíbiri va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 25 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27, el Jíbiri va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Charles Baroux s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Nikos Platakidis va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 62, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Nikos Platakidis quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Hans-Joachim Tillind, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 272 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Yvan Tregouet, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 89 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 92 (Ocasión por el centro): Jíbiri va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 92, quan Pablo Ezaval va quedar-se sol davant el porter Hans-Joachim Tillind, però aquest va poder aturar el xut.
  • 207 Minuto 95 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Jíbiri va ser a punt de marcar al minut 95, quan el seu jugador Ilyas El-Gaaouiri va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En David Miro es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Pablo Ezaval anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 2 per a Jíbiri.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Jíbiri, Ilyas El-Gaaouiri, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Jíbiri Jaroslav Pultar no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Hans-Joachim Tillind es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 4.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): 李 (Li) 英福 (Yingfu), molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Hans-Joachim Tillind va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Jíbiri i 3 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Charles Baroux va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 5.