Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ibiza F.C (1460113) - Fuma2 team (313372) » 736035216: T76/R3

Copa 736035216 Información oficial sobre el partido 736035216 en Hattrick

12.06.2024 12:00:00
Copa: Temporada 76 / Ronda 3

Ibiza F.C Alineación oficial del equipo 'Ibiza F.C' en el partido 4 - 5 Fuma2 team Alineación oficial del equipo 'Fuma2 team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ibiza F.C Alineación oficial del equipo 'Ibiza F.C' en el partido 1 - 1 Fuma2 team Alineación oficial del equipo 'Fuma2 team' en el partido
Tiene bastante suerte 0.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,9 % 25,9 % 47,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ibiza F.C

Goles Goles

  • 141 Minuto 37 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Ibiza van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 0 mitjançant en Fernando Daniel Cervigni.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 4 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Grégor Merlaud va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Rodrigo Paulo Madeira. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ibiza va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Gerardo Stasi, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Fernando Daniel Cervigni va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Ibiza que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 222 Minuto 94 (Ocasión por la izquierda): Ibiza va estar a punt de posar-se per davant al minut 94 però Cafer Günsar va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marco Blanco.
  • 514 Minuto 104 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Cafer Günsar s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Gerardo Stasi de Ibiza és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 2 - 1.
  • 055 Minuto 123 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Jeanloup Neuburger va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Ibiza a la tanda de penals: 3 - 2!
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Ibiza Marco Blanco va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 055 Minuto 127 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Wolfgang Gawoll de Ibiza va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 4 - 4.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Ibiza Jesús Ignacio Enecotegui, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Lucas Hoffmann. El marcador continuava 4 - 4.

Fuma2 team

Goles Goles

  • 161 Minuto 61 (Gol por el centro): Fuma2 van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 61, quan Niels Jongepier va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 7 (Ocasión de falta): Niels Jongepier va xutar magistralment una falta al minut 7 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Janne Täppinen que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 270 Minuto 36 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Niels Jongepier al minut 36 semblava entrar, però Manolo Spínola va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 271 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Leonard Mellino va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 76, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Manolo Spínola va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Janne Täppinen anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 2 per a Fuma2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Fuma2, Morten Dybdahl, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 057 Minuto 126 (Penalti marcado (nervioso)): Leonard Mellino de Fuma2 va mostrar-se molt nerviós i el seu llançament de penal va sortir fluix i cap al centre de la porteria. Tanmateix, Manolo Spínola s'havia estirat a la seva dreta abans de temps i no va tenir temps de reaccionar. 3 - 4.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Giorgio Krawitz xutant per a Fuma2 va fer anar la pilota just on la volia, però Manolo Spínola, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Fuma2 Rodrigo Paulo Madeira no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Manolo Spínola es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 5.