Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Golden Celtic Warriors (492390) - RGA Team (311110) » 736034746: T76/R3

Copa 736034746 Información oficial sobre el partido 736034746 en Hattrick

12.06.2024 12:00:00
Copa: Temporada 76 / Ronda 3

Golden Celtic Warriors Alineación oficial del equipo 'Golden Celtic Warriors' en el partido 4 - 3 RGA Team Alineación oficial del equipo 'RGA Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Golden Celtic Warriors Alineación oficial del equipo 'Golden Celtic Warriors' en el partido 2 - 4 RGA Team Alineación oficial del equipo 'RGA Team' en el partido
Tiene suerte 2.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,9 % 6,2 % 72,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Golden Celtic Warriors

Goles Goles

  • 111 Minuto 39 (Gol por el centro): Passat el minut 39 de joc, Aurel Pernica facilitava les coses al GCW amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 101 Minuto 84 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Aurel Pernica trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 3 encara permetia alguna esperança.
  • 111 Minuto 87 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Ladislav Poštolka va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. GCW empatava el partit, 3 a 3, al minut 87.
  • 121 Minuto 94 (Gol por el centro): Al minut 94 els aficionats van embogir quan en Aurel Pernica va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 4 - 3 a favor de GCW.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de GCW a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Christoph Zischek va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 233 Minuto 96 (Ocasión por la derecha): Al minut 96 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Esaú Fernández de GCW va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

RGA Team

Goles Goles

  • 118 Minuto 9 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 9, Javier Belmonte va pentinar un córner cap al segon pal que Rubén Artacho va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.
  • 171 Minuto 63 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Javier Belmonte que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a RGA.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Nikola Velikov va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Alberto Turpín. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 225 Minuto 75 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Xerónimo Barcala gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 282 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87, el RGA va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Xerónimo Barcala s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 261 Minuto 106 (Ocasión por el centro): En Kostas Gagliardi al minut 106 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 102 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rubén Artacho de RGA es va guanyar la targeta groga merescudament.