Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atco Saguntino (436461) - CD Manchuela (1332316) » 736034634: T76/R3

Copa 736034634 Información oficial sobre el partido 736034634 en Hattrick

12.06.2024 12:00:00
Copa: Temporada 76 / Ronda 3

Atco Saguntino Alineación oficial del equipo 'Atco Saguntino' en el partido 3 - 6 CD Manchuela Alineación oficial del equipo 'CD Manchuela' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Atco Saguntino Alineación oficial del equipo 'Atco Saguntino' en el partido 2 - 3 CD Manchuela Alineación oficial del equipo 'CD Manchuela' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,9 % 7,6 % 70,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atco Saguntino

Goles Goles

  • 113 Minuto 63 (Gol por la derecha): Els jugadors del Saguntino amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 63, deixant Pedro Guerradell en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 122 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Saguntino, atacant per l'esquerra al minut 80, va aprofitar el magnífic llançament de Demba Diaité per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 123 Minuto 102 (Gol por la derecha): El jugador Márk Polgár de Saguntino, després de 102 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2 es va veure una gran oportunitat per a Saguntino per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Victor Andraşescu, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 239 Minuto 97 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Demba Diaité va deixar a Miguel Oranguyen assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 237 Minuto 100 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Juan Larios Zavala no va ser aprofitada per en Pedro Guerradell que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Larios Zavala de Saguntino es va emportar una amonestació al minut 77 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Saguntino, Juan Larios Zavala, col·locà la pilota just a les mans d'en Francisco Escamilla. El marcador: 3 - 3.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Saguntino Demba Diaité, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Francisco Escamilla. El marcador continuava 3 - 4.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Stefan Schessauer va xutar fora per a Saguntino, el marcador es va quedar igual: 3 - 5, ja es veia a venir!

CD Manchuela

Goles Goles

  • 172 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Al minut 19 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Manchuela prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Luis Maura.
  • 161 Minuto 82 (Gol por el centro): Als 82 minuts de partit, Luis Maura de Manchuela va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 161 Minuto 109 (Gol por el centro): El 3 - 3 va arribar amb una jugada de Bernhard Litzllachner que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Rubén Béiztegui va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Hilding Åhnlius, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Pedro Segurado que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 95 (Ocasión por el centro): Bernhard Litzllachner va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 95, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Hilding Åhnlius va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 218 Minuto 104 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Bert Gray va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Luis Maura rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pedro Segurado de Manchuela amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Manchuela, Bernhard Litzllachner, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Francisco Escamilla va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 5.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En 罗 (Luo) 豪发 (Haofa) anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 6 per a Manchuela.