Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lokomotiv del Bac (1370812) - El Lugar C.F. (1435875) » 736033664: T76/R3

Copa 736033664 Información oficial sobre el partido 736033664 en Hattrick

12.06.2024 12:00:00
Copa: Temporada 76 / Ronda 3

Lokomotiv del Bac Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv del Bac' en el partido 0 - 4 El Lugar C.F. Alineación oficial del equipo 'El Lugar C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Lokomotiv del Bac Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv del Bac' en el partido 0 - 4 El Lugar C.F. Alineación oficial del equipo 'El Lugar C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lokomotiv del Bac

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 7 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Lokomotiv va estar a punt de marcar quan Hein Koschembahr va fer una passada impressionant a Rafael Aínsa, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Basile Willaert de Lokomotiv va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 57 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Basile Willaert va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Lokomotiv va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 60, Rafael Aínsa de Lokomotiv va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rafael Vecilla de Lokomotiv es va emportar una amonestació al minut 74 per provocar un rival.

El Lugar C.F.

Goles Goles

  • 174 Minuto 8 (Gol de penalti): Al minut 8 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Alejandro Torruella va llençar el penal ras arran de pal.
  • 181 Minuto 15 (Gol por el centro): Dailos Melero va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 15, i va fer pujar el 0 - 2 per a Lugar.
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 77 de partit va donar a Lugar l'avantatge per 0 - 3. Julio Aguilera en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al 89 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Lugar augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Javier Figueroa es rifés el porter i marqués el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Lois Fentanes va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 4, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Thomas Dupré va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 20 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Javier Figueroa. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Aitami Lanzas Tenor quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Thomas Dupré, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47 de partit, Javier Figueroa va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 61 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Mateo Rivas Barón després de 61 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Thomas Dupré va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Mateo Rivas Barón va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Aitami Lanzas Tenor de Lugar amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.