Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736033130

Copa 736033130 Información oficial sobre el partido 736033130 en Hattrick

12.06.2024 12:30:00

Berserkers CF Alineación oficial del equipo 'Berserkers CF' en el partido 2 - 3 Golden Caramba Warriors Alineación oficial del equipo 'Golden Caramba Warriors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Berserkers CF Alineación oficial del equipo 'Berserkers CF' en el partido 1 - 0 Golden Caramba Warriors Alineación oficial del equipo 'Golden Caramba Warriors' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,7 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Berserkers CF

Goles Goles

  • 124 Minuto 17 (Gol de penalti): Corria el minut 17, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Berserkers s'avançava en el marcador després que en David García-Sala xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 111 Minuto 90 (Gol por el centro): Passat el minut 90 de joc, Steffen Michels facilitava les coses al Berserkers amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 51 (Ocasión de falta): Al minut 51, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 18 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Alceo Outeiral s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Golden Caramba Warriors

Goles Goles

  • 161 Minuto 19 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Ikililou Massounde que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 172 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Károly Molnár quedar desmarcat i marcar per a Goldcawar al minut 76. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 172 Minuto 97 (Gol por la izquierda): Al minut 97 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Goldcawar prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Ikililou Massounde.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Piermarco Pernatsch de Goldcawar es va guanyar la targeta groga merescudament.