Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736033081

Copa 736033081 Información oficial sobre el partido 736033081 en Hattrick

12.06.2024 12:30:00

Valdemorillo que te pillo Alineación oficial del equipo 'Valdemorillo que te pillo' en el partido 0 - 5 Los juegos del Hambre Alineación oficial del equipo 'Los juegos del Hambre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Valdemorillo que te pillo Alineación oficial del equipo 'Valdemorillo que te pillo' en el partido 0 - 4 Los juegos del Hambre Alineación oficial del equipo 'Los juegos del Hambre' en el partido
Tiene un resultado normal 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valdemorillo que te pillo

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 13 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 13 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Simeón Coristanco va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Patrick Adeleke va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Al minut 19 es va veure una gran oportunitat per a Valdemorillo per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Orti Mendiri, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Los juegos del Hambre

Goles Goles

  • 173 Minuto 29 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Krasimir Iliev va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 60 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 60, juegos va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Alejandro Tejedor.
  • 139 Minuto 71 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Juan Fernández Landa va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Juan Antonio Villamuera per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 0 - 3
  • 183 Minuto 76 (Gol por la derecha): Al 76 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a juegos augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Guillermo Longás es rifés el porter i marqués el 0 - 4.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Ignacio Zazo va augmentar l'avantatge de juegos a 0 - 5 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Es duien 11 minuts de partit jugats quan Krasimir Iliev va estar a punt de posar per davant a juegos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Emilio Felices va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Diego León que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Guillermo Longás de juegos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.