Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736032933

Copa 736032933 Información oficial sobre el partido 736032933 en Hattrick

12.06.2024 12:30:00

Sloth Warriors Alineación oficial del equipo 'Sloth Warriors' en el partido 4 - 5 Los TTS Alineación oficial del equipo 'Los TTS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Sloth Warriors Alineación oficial del equipo 'Sloth Warriors' en el partido 2 - 7 Los TTS Alineación oficial del equipo 'Los TTS' en el partido
Tiene suerte 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,5 % 0,5 % 89,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sloth Warriors

Goles Goles

  • 114 Minuto 65 (Gol de penalti): Al minut 65, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Rhys Austin no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82 els aficionats van embogir quan en Daniel Ghiţu va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Warriors.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): Warriors va aconseguir el 3 - 1 quan Bastian Oser va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 121 Minuto 106 (Gol por el centro): Rhys Austin va donar a Warriors un avantatge de 4 - 3, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Manus van der Heyden de Warriors va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Manus van der Heyden se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Los TTS

Goles Goles

  • 108 Minuto 14 (Gol evento especial imprevisible (general)): Marcelo Pallares de Los va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company José Filomena que va completar la jugada que feia pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 153 Minuto 87 (Gol por la derecha): Los van aconseguir el 3 - 2 que retallava diferències al minut 87 quan Marcelo Pallares sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 162 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 88 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Adiran Beintza de Los marcar el 3 - 3 i empatar així el partit.
  • 162 Minuto 111 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 111, quan Pasquale Moy va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 4 - 4.
  • 171 Minuto 114 (Gol por el centro): En Rodolfo Laguna donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 114 el marcador reflectia el 4 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 29 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Marcelo Pallares. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 271 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Los va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 71, quan Pasquale Moy va quedar-se sol davant el porter Marcelo Melón, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Marcelo Pallares va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 107 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Călin Dumbravă de Los la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.