Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736032631

Copa 736032631 Información oficial sobre el partido 736032631 en Hattrick

12.06.2024 12:30:00

CD Fresnedillas Alineación oficial del equipo 'CD Fresnedillas' en el partido 0 - 4 Juanito's eleven Alineación oficial del equipo 'Juanito's eleven' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
CD Fresnedillas Alineación oficial del equipo 'CD Fresnedillas' en el partido 2 - 5 Juanito's eleven Alineación oficial del equipo 'Juanito's eleven' en el partido
Tiene mala suerte 2.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,2 % 3,6 % 78,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Fresnedillas

Goles Goles

  • 125 Minuto 13 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 0 - 1 el va marcar Jordi Reverter a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Al minut 18, Teodoro Vieítez quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 212 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): En Miguel Galdames va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 19, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 201 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Francesc Corbatera va disposar d'una bona oportunitat al minut 67, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 68, Rogèr Mongay de Fresnedillas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Marcel Ros de Fresnedillas es va emportar una amonestació al minut 71 per provocar un rival.

Juanito's eleven

Goles Goles

  • 181 Minuto 29 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Joaquín Herrero de Juanito's l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 29 de partit.
  • 184 Minuto 69 (Gol de penalti): Al minut 69 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Juanito's, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i David Cassolà va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Alexandru Anastasiu, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Juanito's a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Benicio Ojuelos va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 287 Minuto 47 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Vit Tušar ja els havia advertit que el porter contrari, en Carlos Gelabert, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 287 Minuto 74 (Ocasión tiro lejano): El Juanito's se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 74, en Rafael Escos va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joaquín Herrero de Juanito's va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.