Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736032225

Copa 736032225 Información oficial sobre el partido 736032225 en Hattrick

12.06.2024 12:45:00

Rapid Orión F.C. Alineación oficial del equipo 'Rapid Orión F.C.' en el partido 2 - 3 Los Mayas CF Alineación oficial del equipo 'Los Mayas CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rapid Orión F.C. Alineación oficial del equipo 'Rapid Orión F.C.' en el partido 2 - 1 Los Mayas CF Alineación oficial del equipo 'Los Mayas CF' en el partido
Tiene un resultado normal 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,6 % 1,5 % 13,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rapid Orión F.C.

Goles Goles

  • 111 Minuto 11 (Gol por el centro): Ignacio Dito s'emportà una gran ovació del públic local al minut 11, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 112 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Rapid equilibrava la balança al minut 80. En 马 (Ma) 志立 (Zhili), veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Rapid per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 50, quan Fermín Gallard va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 67, Xenaro Febreiro de Rapid va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 514 Minuto 100 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Paco Corcho s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Los Mayas CF

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Mayas va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 7. Javier Arbués va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 172 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Mayas va ser finalitzada des de l'esquerra per Juan Poch al minut 77. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 171 Minuto 105 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 105, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Felipe Llompart es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 10 (Ocasión de falta): Javier Arbués va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.