Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736032221

Copa 736032221 Información oficial sobre el partido 736032221 en Hattrick

12.06.2024 12:45:00

MURCIA ATLETIC Alineación oficial del equipo 'MURCIA ATLETIC' en el partido 4 - 3 ARROYO9 Alineación oficial del equipo 'ARROYO9' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
MURCIA ATLETIC Alineación oficial del equipo 'MURCIA ATLETIC' en el partido 3 - 2 ARROYO9 Alineación oficial del equipo 'ARROYO9' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
55,7 % 18,5 % 25,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MURCIA ATLETIC

Goles Goles

  • 139 Minuto 4 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de ATLETIC Ramiro Olivarri va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Joaquín Picabea va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 1 - 0 al marcador.
  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Valentín Capus de ATLETIC aconseguir un gol al minut 31 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 132 Minuto 56 (Gol por la izquierda): En Benjamín Gulina va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): El 4 - 2 va pujar al marcador quan ATLETIC va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Pablo Saavedra des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 42 (Ocasión de penalti): L'afició local no podia creure el que veien els seus ulls quan Dominik Karnstedt va fallar un penal al minut 42.

ARROYO9

Goles Goles

  • 162 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Luis Currachino per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 152 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Al minut 66, ARROYO9 va reduir l'avantatge rival a 3 - 2, quan Baltasar Masfarré va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del ARROYO9 van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Andrés Cotarelo va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 3 pujava al marcador.