Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736031955

Copa 736031955 Información oficial sobre el partido 736031955 en Hattrick

12.06.2024 12:45:00

El Turruñuelo F.C. Alineación oficial del equipo 'El Turruñuelo F.C.' en el partido 1 - 5 hijoputa FC Alineación oficial del equipo 'hijoputa FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
El Turruñuelo F.C. Alineación oficial del equipo 'El Turruñuelo F.C.' en el partido 2 - 2 hijoputa FC Alineación oficial del equipo 'hijoputa FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,6 % 37,4 % 30,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Turruñuelo F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Turruñuelo contenien la respiració mentre en Avel·lí Caminals s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): En Avel·lí Caminals de Turruñuelo va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Avel·lí Caminals de Turruñuelo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Felipe Mata Castro de Turruñuelo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

hijoputa FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 14 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 14 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de hijoputa. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Nicomedes das Guimaras xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 174 Minuto 54 (Gol de penalti): hijoputa va posar-se per davant 1 - 2 mitjançant un penal polèmic que Macià Balaciart va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 184 Minuto 59 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al hijoputa per augmentar la diferència al marcador a 1 - 3 al minut 59. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Macià Balaciart. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 184 Minuto 65 (Gol de penalti): Passaven 65 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Macià Balaciart va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 184 Minuto 80 (Gol de penalti): hijoputa va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 5, quan Macià Balaciart va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 23 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 23, tothom va saber perquè en Onésimo Ababa era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Onésimo Ababa de hijoputa va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 79 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.