Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736031929

Copa 736031929 Información oficial sobre el partido 736031929 en Hattrick

12.06.2024 12:45:00

Angora CF Alineación oficial del equipo 'Angora CF' en el partido 5 - 4 malakito de memphis fc Alineación oficial del equipo 'malakito de memphis fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Angora CF Alineación oficial del equipo 'Angora CF' en el partido 3 - 1 malakito de memphis fc Alineación oficial del equipo 'malakito de memphis fc' en el partido
Tiene suerte 2.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,0 % 0,4 % 8,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Angora CF

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Al minut 9 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Angora va ser Gaitan Magunagoitia.
  • 132 Minuto 19 (Gol por la izquierda): En Carlos Giráldez de Angora va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): Amb 41 minuts jugats, en Sergi Rich va augmentar l'avantatge de Angora a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 123 Minuto 84 (Gol por la derecha): El jugador Gonzalo Tafur de Angora, després de 84 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 4 - 3 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 121 Minuto 89 (Gol por el centro): Chaouqi El-Garaa va donar a Angora un avantatge de 5 - 4, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 32 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Noel Vega van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Santiago Vaca a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Miguel Ángel Moraga al minut 35 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Gaitan Magunagoitia va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jaume Gayà va estar a punt de sentenciar el partit al minut 42, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 222 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): En Sergi Rich va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 237 Minuto 89 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Chaouqi El-Garaa va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Kike Juanes va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Kike Juanes de Angora es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jaume Gayà de Angora la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Chaouqi El-Garaa.

malakito de memphis fc

Goles Goles

  • 151 Minuto 39 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 39 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Jesús De Flor.
  • 118 Minuto 66 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 66, el malakito va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en José Antonio Suárez, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 2.
  • 162 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 78 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Jesús De Flor de malakito marcar el 3 - 3 i empatar així el partit.
  • 162 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Javier Ellaurri per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de malakito, l'equip va recuperar la pilota al minut 43 i va contraatacar. En Pol Eres va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 271 Minuto 87 (Ocasión por el centro): malakito va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 87, quan Rubén Ferrer va quedar-se sol davant el porter Luis María Doliva, però aquest va poder aturar el xut.
  • 243 Minuto 89 (Ocasión de contra por la derecha): Rubén Ferrer va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de malakito que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 14, Honorato Ruano de malakito va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Markel Larategi de malakito va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Antonio Suárez de malakito es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.