Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736031909

Copa 736031909 Información oficial sobre el partido 736031909 en Hattrick

12.06.2024 12:45:00

KontraC FC Alineación oficial del equipo 'KontraC FC' en el partido 2 - 1 Barcafc Alineación oficial del equipo 'Barcafc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
KontraC FC Alineación oficial del equipo 'KontraC FC' en el partido 1 - 1 Barcafc Alineación oficial del equipo 'Barcafc' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,6 % 23,5 % 49,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KontraC FC

Goles Goles

  • 112 Minuto 81 (Gol por la izquierda): KontraC equilibrava la balança al minut 81. En Álvaro Daso, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 122 Minuto 93 (Gol por la izquierda): Els seguidors del KontraC contenien la respiració mentre en Luis Gros s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): KontraC per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 8, quan Luis Gros va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Marc Giner va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 230 Minuto 100 (Ocasión de falta): Al minut 100, Isaac León Borrero gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Bros de KontraC es va emportar una amonestació al minut 59 per provocar un rival.

Barcafc

Goles Goles

  • 172 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Passats 62 minuts de partit, Barcafc es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Paco Pérez Sanjuán es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Joan Pol Fosch va marcar al minut 2 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 243 Minuto 9 (Ocasión de contra por la derecha): Barcafc van sortir al contraatac amb encert al minut 9, però Mauricio Álvarez no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Barcafc va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Fernando Subiras va desviar el xut final de José María Mayordomo després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): 吴 (Wu) 瑞民 (Ruimin), fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 13 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Iván Olmedo Bazán va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 70, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 263 Minuto 108 (Ocasión por la derecha): El Barcafc creava perill des de la dreta al minut 108, però en Fernando Subiras, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a 吴 (Wu) 瑞民 (Ruimin) desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 99 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 99, Juan Pablo García-Arista de Barcafc va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.