Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736031793

Copa 736031793 Información oficial sobre el partido 736031793 en Hattrick

12.06.2024 12:45:00

Llano de Brujas FC Alineación oficial del equipo 'Llano de Brujas FC' en el partido 5 - 6 Los Charlines de Galicia Alineación oficial del equipo 'Los Charlines de Galicia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Llano de Brujas FC Alineación oficial del equipo 'Llano de Brujas FC' en el partido 2 - 1 Los Charlines de Galicia Alineación oficial del equipo 'Los Charlines de Galicia' en el partido
Tiene bastante suerte 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,2 % 5,5 % 20,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Llano de Brujas FC

Goles Goles

  • 114 Minuto 68 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 68. Aridami Olivarri, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): En Carles Sastriques va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Carles Sastriques del Brujas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Vergil Şamit! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hèctor Garangou de Brujas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): César Napoleón de Brujas es va emportar una amonestació al minut 72 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Josep Gomà va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Brujas Ignacio Blanquer no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Carlos Rincón es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Brujas, César Napoleón, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Brujas, Pablo Valdés, col·locà la pilota just a les mans d'en Carlos Rincón. El marcador: 4 - 4.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Nastasio Ceballos-Zuñiga va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 4.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): Aridami Olivarri de Brujas va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 5 - 5.

Los Charlines de Galicia

Goles Goles

  • 172 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Charlines va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 40. Adrián Badorrey va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 18 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Clemente González-Mohíno de Charlines va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Nazario Hita es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): En Jesús Loscertales va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): En Adrián Badorrey va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 280 Minuto 43 (Ocasión de falta): Javier Pérez va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Víctor Rubau que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 272 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Charlines que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Nazario Hita, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 97 (Ocasión por la izquierda): Salvador Pin va marcar al minut 97 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 101 (Ocasión por la derecha): Luis Riaño de Charlines, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 101, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Adrián Badorrey de Charlines la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Javier Amado de Charlines va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Carlos Rincón de Charlines va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 2 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Juan Antonio Ormaondo de Charlines, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Javier Pérez en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Víctor Rubau anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 4 per a Charlines.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Javier Amado de Charlines va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Charlines, Sergio Abrisqueta, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): En Clemente González-Mohíno anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 6 per a Charlines.