Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736031727

Copa 736031727 Información oficial sobre el partido 736031727 en Hattrick

12.06.2024 12:45:00

Cerrajerix cf Alineación oficial del equipo 'Cerrajerix cf' en el partido 2 - 3 Blue Lock 2.0 Alineación oficial del equipo 'Blue Lock 2.0' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cerrajerix cf Alineación oficial del equipo 'Cerrajerix cf' en el partido 2 - 1 Blue Lock 2.0 Alineación oficial del equipo 'Blue Lock 2.0' en el partido
Tiene un resultado normal 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
66,0 % 10,6 % 23,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cerrajerix cf

Goles Goles

  • 113 Minuto 67 (Gol por la derecha): Els jugadors del Cerrajerix amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 67, deixant Galván Insuela en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 113 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al minut 74, Cerrajerix aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Agustín Oviedo va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): En Radu Bălescu va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 237 Minuto 38 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Alejandro Veintimilla-Lillo va fer una magnífica centrada, però la rematada de Radu Bălescu va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 213 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Vicente Valera Murcia de Cerrajerix va intentar batre la porteria rival al minut 40 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Rafael Ursino es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Blue Lock 2.0

Goles Goles

  • 174 Minuto 37 (Gol de penalti): En Ignacio Giménez va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 37. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 174 Minuto 70 (Gol de penalti): Blue va posar-se per davant 1 - 2 mitjançant un penal polèmic que Ignacio Giménez va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 173 Minuto 89 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 89, quan Ignacio Giménez va posar els visitants Blue per damunt al marcador per 2 - 3, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 29 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Sorin Bâldea va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 90 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ignacio Giménez, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francisco Irureta de Blue es va emportar una amonestació al minut 23 per provocar un rival.