Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736031647

Copa 736031647 Información oficial sobre el partido 736031647 en Hattrick

12.06.2024 12:45:00

Ojaiz Team Alineación oficial del equipo 'Ojaiz Team' en el partido 5 - 3 Makuteam Alineación oficial del equipo 'Makuteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ojaiz Team Alineación oficial del equipo 'Ojaiz Team' en el partido 0 - 2 Makuteam Alineación oficial del equipo 'Makuteam' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,0 % 0,2 % 94,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ojaiz Team

Goles Goles

  • 143 Minuto 38 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Ojaiz eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 38, Maiol Gol va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Ojaiz va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Fulgencio Riba Peña en un 1 contra 1 amb el porter Juanjo Fuensalida, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Ojaiz va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Eduardo Dosrius va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Juanjo Fuensalida.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Ojaiz Maiol Gol no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Juanjo Fuensalida es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Raúl Rubio Cerro va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 1.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Juan Mir López de Ojaiz, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Juanjo Fuensalida en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 2.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Eduardo Dosrius va xutar fora per a Ojaiz, el marcador es va quedar igual: 4 - 2, ja es veia a venir!
  • 055 Minuto 129 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Hugo Garostegui de Ojaiz és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 5 - 3.

Makuteam

Goles Goles

  • 172 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Makuteam va ser finalitzada des de l'esquerra per Ramón Tirol al minut 18. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Makuteam que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ramón Tirol, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 218 Minuto 19 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Makuteam Raúl Bolaño quasi marca al minut 19 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Patricio Chacón l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Ricardo Velandia es va quedar sol davant del porter, al minut 37. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 273 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Makuteam va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Lamberto Alcalde va desviar el xut final de Ramón Tirol després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 70, quan en Raúl Bolaño va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): En Ramón Tirol va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 93 (Ocasión por la izquierda): José Erendazu, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 93 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 94 (Ocasión por el centro): Ramón Tirol va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 94, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Lamberto Alcalde va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Manuel Ciurana de Makuteam va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En José Erendazu anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a Makuteam.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Makuteam, Patricio Chacón, col·locà la pilota just a les mans d'en Lamberto Alcalde. El marcador: 4 - 2.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Makuteam, Ricardo Velandia, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.