Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736031624

Copa 736031624 Información oficial sobre el partido 736031624 en Hattrick

12.06.2024 12:45:00

Pandemónium Alineación oficial del equipo 'Pandemónium' en el partido 4 - 2 Rapunkzel Alineación oficial del equipo 'Rapunkzel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pandemónium Alineación oficial del equipo 'Pandemónium' en el partido 1 - 1 Rapunkzel Alineación oficial del equipo 'Rapunkzel' en el partido
Tiene bastante suerte 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
53,8 % 20,2 % 26,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pandemónium

Goles Goles

  • 110 Minuto 26 (Gol de falta): Una falta al minut 26 va proporcionar un lliure directe al Pandemónium. Javier Sanz va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 1.
  • 112 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Al minut 77, Luis Muñoz va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.
  • 120 Minuto 117 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 117, indicava inequívocament que en Javier Sanz va saber trobar la xarxa rival. Pandemónium desfeia l'equilibri: 3 a 2.
  • 132 Minuto 118 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Pandemónium a 4 - 2. Fernando Valenciaga Ros va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Pandemónium per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 31, quan Herminio Camporredondo va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 218 Minuto 41 (Ocasión evento especial córner peinado): Fernando Valenciaga Ros hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Alfredo Alcuña havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 212 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): En Herminio Camporredondo va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 59, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Pandemónium Fernando Valenciaga Ros quasi va assolir l'empat al minut 71 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 232 Minuto 118 (Ocasión por la izquierda): Al minut 118, Ovidiu Veringă gairebé va marcar per a Pandemónium des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Manel Corbella.
  • 511 Minuto 116 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ekhieder Buruzuri de Pandemónium va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Rapunkzel

Goles Goles

  • 190 Minuto 9 (Gol de falta): Al 9 minuts, El Rapunkzel va fer el 0-1. En Marc Tapiró va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 138 Minuto 33 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Manolo Beñat arribés a peus de Borja Iturrieta, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Rapunkzel el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Josep Xavier Cabrer, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 23 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Rapunkzel va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Rapunkzel van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Marc Tapiró va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 283 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Gonzalo Colindres de Rapunkzel va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 36 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): En Josep Xavier Cabrer va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 273 Minuto 112 (Ocasión por la derecha): En Gonzalo Colindres va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marc Tapiró de Rapunkzel la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Hanot Musakola es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 118 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Marc Tapiró de Rapunkzel es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 118.