Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736031517

Copa 736031517 Información oficial sobre el partido 736031517 en Hattrick

12.06.2024 12:00:00

Los tilines CF Alineación oficial del equipo 'Los tilines CF' en el partido 8 - 9 Obese Pensioners Alineación oficial del equipo 'Obese Pensioners' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Los tilines CF Alineación oficial del equipo 'Los tilines CF' en el partido 5 - 3 Obese Pensioners Alineación oficial del equipo 'Obese Pensioners' en el partido
Tiene bastante suerte 5.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,5 % 4,8 % 19,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los tilines CF

Goles Goles

  • 101 Minuto 44 (Gol por el centro): El tilines no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Nello Sacchini es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del tilines van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Rubén Zaldos va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 2 pujava al marcador.
  • 113 Minuto 61 (Gol por la derecha): Al minut 61, tilines aconseguia empatar el partit a 3 - 3 quan Mario Tranchida va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 121 Minuto 99 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Nello Sacchini, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del tilines se les va manegar per posar per davant el seu equip: 4 - 3 al minut 99.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Al minut 52, Rubén Zaldos quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Nello Sacchini va estar a punt d'avançar els locals al minut 83 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mario Tranchida de tilines amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Isidoro Esterripa de tilines va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 4.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Mario Tranchida va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 5.
  • 055 Minuto 125 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Rubén Zaldos de tilines va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 6 - 6.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de tilines, David Mujal, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 7 - 7 al marcador.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Sergio Osorio Acevedo anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 8 - 7 per a tilines.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de tilines, Fernando Abadía, col·locà la pilota just a les mans d'en Marc Iborra. El marcador: 8 - 8.

Obese Pensioners

Goles Goles

  • 171 Minuto 42 (Gol por el centro): Amb 42 minuts jugats, Eduardo Illescas de Pensioners va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 180 Minuto 44 (Gol de falta): Jesús Caponis va incrementar l'avantatge a 0 - 2 per a Pensioners gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 170 Minuto 47 (Gol de falta): Pensioners va passar a dominar el partit per 2 - 3 després d'un golàs de falta de Jesús Caponis.
  • 162 Minuto 107 (Gol por la izquierda): Edgar Pablos, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 4 - 4 al minut 107.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Pensioners que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Madari Ziardegi, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 207 Minuto 82 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Pensioners va ser a punt de marcar al minut 82, quan el seu jugador Garaitz Mongaburu va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 93 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eduardo Illescas de Pensioners va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 108 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fernando Tejada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Madari Ziardegi anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 5 per a Pensioners.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Pensioners Jesús Caponis no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Fernando Abadía es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 6.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Marc Iborra de Pensioners, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Fernando Abadía en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 7.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Fernando Tejada de Pensioners anava molt fort i col·locat però Fernando Abadía no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 7 - 7.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Pensioners, Garaitz Mongaburu, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 8 - 8 al marcador.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de Pensioners, Edgar Pablos, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 8 - 9 al marcador.