Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736031398

Copa 736031398 Información oficial sobre el partido 736031398 en Hattrick

12.06.2024 12:00:00

Cazagolfas Alineación oficial del equipo 'Cazagolfas' en el partido 3 - 2 Real Magno F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Magno F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Cazagolfas Alineación oficial del equipo 'Cazagolfas' en el partido 8 - 0 Real Magno F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Magno F.C.' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 8.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cazagolfas

Goles Goles

  • 102 Minuto 68 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 68 de partit i el marcador es posà 1 - 2 quan en Eloy Saavedra Martín, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Cazagolfas a l'empat.
  • 111 Minuto 84 (Gol por el centro): Fernando Daza s'emportà una gran ovació del públic local al minut 84, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 121 Minuto 85 (Gol por el centro): Cazagolfas va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 85 Argider Olaeta va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4 es va veure una gran oportunitat per a Cazagolfas per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Daniel Zaplana, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 11 per blocar una centrada d'en Joaquín Simón va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Cazagolfas.
  • 202 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): En Fernando Daza de Cazagolfas es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 65, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 211 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Cazagolfas enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Real Magno F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Magno va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 19. Alberto Restrepo va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 183 Minuto 24 (Gol por la derecha): Al minut 24, un xut de Alberto Restrepo des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 23 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Antonio Galeón va fer al minut 23 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Alberto Restrepo, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 218 Minuto 60 (Ocasión evento especial córner peinado): Antonio Galeón hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Albà Pardines havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Adrián Rozas al minut 77, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 66, Adrián Rozas de Magno va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.