Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736031298

Copa 736031298 Información oficial sobre el partido 736031298 en Hattrick

12.06.2024 12:00:00

La Arboleda Alineación oficial del equipo 'La Arboleda' en el partido 6 - 1 Warhammer 2.0 Alineación oficial del equipo 'Warhammer 2.0' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
La Arboleda Alineación oficial del equipo 'La Arboleda' en el partido 2 - 1 Warhammer 2.0 Alineación oficial del equipo 'Warhammer 2.0' en el partido
Tiene mucha potra 2.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,3 % 1,5 % 14,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Arboleda

Goles Goles

  • 142 Minuto 18 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en João Paracambi de Arboleda va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 134 Minuto 25 (Gol de penalti): Arboleda va obtenir un penal al minut 25, que va llançar a la perfecció Horacio Hernández. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): Horacio Hernández va incrementar l'avantatge de Arboleda amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Arboleda pel centre va donar un gran resultat: el gol de Horacio Hernández va posar el 4 - 1 al marcador.
  • 141 Minuto 75 (Gol de contra por el centro): Marcelo Junquera va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Arboleda, al minut 75. El marcador va canviar a 5 - 1.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Marcelo Junquera, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 1 per a Arboleda.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): En Horacio Hernández va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gabriele De Stefano de Arboleda va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Warhammer 2.0

Goles Goles

  • 154 Minuto 67 (Gol de penalti): Al minut 67 els visitants van aconseguir el 3 - 1 quan Francisco Marín Duro va afusellar el porter des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 11 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Francisco Marín Duro al minut 11 semblava entrar, però Brian Frydag va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 270 Minuto 17 (Ocasión de falta): El Warhammer va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 17 amb un llançament de falta perillós. En Francisco Marín Duro però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 262 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Warhammer va estar a punt d'empatar al 24 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Joachim Friedrich Kubin que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 250 Minuto 74 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Warhammer van pujar a rematar. Però en Francisco Marín Duro la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Vander Márcio Polaco de Warhammer va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.