Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736030888

Copa 736030888 Información oficial sobre el partido 736030888 en Hattrick

12.06.2024 12:00:00

U. Tetir CF Alineación oficial del equipo 'U. Tetir CF' en el partido 7 - 6 F.C.Pugatron Alineación oficial del equipo 'F.C.Pugatron' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
U. Tetir CF Alineación oficial del equipo 'U. Tetir CF' en el partido 5 - 4 F.C.Pugatron Alineación oficial del equipo 'F.C.Pugatron' en el partido
Tiene suerte 4.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
46,9 % 26,2 % 26,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U. Tetir CF

Goles Goles

  • 111 Minuto 12 (Gol por el centro): Passat el minut 12 de joc, Carlos Saric facilitava les coses al Tetir amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 101 Minuto 39 (Gol por el centro): El Tetir no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Sergio Jaén es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 3.
  • 112 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Tetir s'esgargamellaven dempeus per esperonar Arnau Muriach que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 69 i suposava l'empat a 3 per als locals.
  • 121 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81 els aficionats van embogir quan en Sergio Jaén va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 4 - 3 a favor de Tetir.
  • 121 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Sergio Jaén ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Tetir es posava per davant 5 a 4.
  • 121 Minuto 108 (Gol por el centro): Tetir va aconseguir el 6 - 5 que desfeia l'empat quan al minut 108 Sergio Jaén va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 124 Minuto 114 (Gol de penalti): Corria el minut 114, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Tetir s'avançava en el marcador després que en Jesús Güell xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): En Sebastián Bernardos va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 41, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 223 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Al minut 85 es va veure una gran oportunitat per a Tetir per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Carlos Saric, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Arnau Muriach de Tetir va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cristóbal Búrdalo de Tetir es va emportar una amonestació al minut 76 per provocar un rival.

F.C.Pugatron

Goles Goles

  • 115 Minuto 4 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 4 minuts, Fernando Pedroso va superar per velocitat Jesús Güell per posar el 0 - 1 al marcador.
  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): En Edward Oborski donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 15 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 183 Minuto 23 (Gol por la derecha): Al 23 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a F.C.Pugatron augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Octavian Stavarache es rifés el porter i marqués el 1 - 3.
  • 161 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84 en Edward Oborski va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 4 - 4.
  • 161 Minuto 87 (Gol por el centro): F.C.Pugatron van aconseguir igualar el partit a 5 - 5 al minut 87, quan Víctor Melendo va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 163 Minuto 112 (Gol por la derecha): Al minut 112 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 6 - 6 mitjançant un bon xut de Edward Oborski que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Fernando Pedroso després de 44 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Miguel Cayas va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Edward Oborski quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Miguel Cayas, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 272 Minuto 106 (Ocasión por la izquierda): Fernando Pedroso, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 106 però la pilota va sortir lleugerament desviada.