Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736030856

Copa 736030856 Información oficial sobre el partido 736030856 en Hattrick

12.06.2024 12:00:00

Roma21 Alineación oficial del equipo 'Roma21' en el partido 0 - 3 Goblin ta Goblin Alineación oficial del equipo 'Goblin ta Goblin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Roma21 Alineación oficial del equipo 'Roma21' en el partido 1 - 1 Goblin ta Goblin Alineación oficial del equipo 'Goblin ta Goblin' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,1 % 33,6 % 38,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Roma21

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Al minut 7 el Roma21 va posar setge sobre la defensa central visitant però en Loann Courant no va estar gens encertat.
  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): En Ahmed Assoumani va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 202 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Roma21 va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 89 que David Hayos no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 60 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Maíz Almeida s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Goblin ta Goblin

Goles Goles

  • 174 Minuto 6 (Gol de penalti): Quan passaven 6 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Goblin. En Marcos Martínez Mateo va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30, Jaume Calafell va augmentar l'avantatge de Goblin a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 62 (Gol por el centro): Al minut 62, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Gabi Şagău va augmentar l'avantatge de Goblin a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 53 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Óscar Frago. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Ángel Torres va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ángel Torres de Goblin va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.