Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736030636

Copa 736030636 Información oficial sobre el partido 736030636 en Hattrick

12.06.2024 12:00:00

Parque Europa Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Parque Europa Fútbol Club' en el partido 5 - 6 Soccer Barrio F.C Alineación oficial del equipo 'Soccer Barrio F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Parque Europa Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Parque Europa Fútbol Club' en el partido 2 - 1 Soccer Barrio F.C Alineación oficial del equipo 'Soccer Barrio F.C' en el partido
Tiene bastante suerte 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,6 % 0,7 % 10,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Parque Europa Fútbol Club

Goles Goles

  • 103 Minuto 44 (Gol por la derecha): Els seguidors del Parque van tornar a saltar d'alegria al minut 44. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Gabriel Cheroiu que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.
  • 113 Minuto 47 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Manuel Menéndez de Parque va aconseguir igualar el partit al minut 47, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 31 per blocar una centrada d'en Gabriel Cheroiu va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Parque.
  • 216 Minuto 44 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Víctor Mazarías va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 44, i va passar la pilota a Javier Redondo, però aquest no va encertar a marcar.
  • 222 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Parque va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Víctor Rofes va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Manuel Bonal.
  • 223 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Al minut 69, Gabriel Cheroiu arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Al minut 90 es va veure una gran oportunitat per a Parque per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Uge Rojas Casas, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 94 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ricardo Halcón va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 220 Minuto 95 (Ocasión de falta): Amb 95 minuts disputats, Uge Rojas Casas gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Manuel Bonal va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Víctor Mazarías de Parque va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Daniel Giralt anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a Parque.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Ricardo Halcón de Parque, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Manuel Bonal en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Uge Rojas Casas xutant per a Parque va fer anar la pilota just on la volia, però Manuel Bonal, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Parque, Manuel Menéndez, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 4 al marcador.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Parque, Manolo Valenzuela Núñez, col·locà la pilota just a les mans d'en Manuel Bonal. El marcador: 5 - 5.

Soccer Barrio F.C

Goles Goles

  • 108 Minuto 37 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 37, en Jaideep Shilarkar la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Santiago Mayor que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 184 Minuto 40 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Soccer per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 40. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Santiago Mayor. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 36 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Manuel Bonal de Soccer va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Santiago Mayor al minut 36 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 273 Minuto 101 (Ocasión por la derecha): En Óscar Cros va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Manuel Bonal va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 3.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Ugo Tarantola de Soccer va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Soccer Zdravko Jelić no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Daniel Giralt es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 057 Minuto 128 (Penalti marcado (nervioso)): Óscar Cros de Soccer va mostrar-se molt nerviós i el seu llançament de penal va sortir fluix i cap al centre de la porteria. Tanmateix, Daniel Giralt s'havia estirat a la seva dreta abans de temps i no va tenir temps de reaccionar. 5 - 5.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Santiago Mayor de Soccer, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Daniel Giralt en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 6.