Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736030542

Copa 736030542 Información oficial sobre el partido 736030542 en Hattrick

12.06.2024 12:00:00

Bell Guardians Alineación oficial del equipo 'Bell Guardians' en el partido 1 - 5 Sabatinis Alineación oficial del equipo 'Sabatinis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Bell Guardians Alineación oficial del equipo 'Bell Guardians' en el partido 0 - 4 Sabatinis Alineación oficial del equipo 'Sabatinis' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bell Guardians

Goles Goles

  • 138 Minuto 7 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Genís Ferrán Martínez va anar directament als peus de Pablo Varo que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 31 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Jagoba Fagoaga va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 31, i va passar la pilota a Lontzi Arandia, però aquest no va encertar a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Albert Prat de Guardians va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Sabatinis

Goles Goles

  • 163 Minuto 20 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 20. L'anotador per Sabáticos va ser Zacarías Mons, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): En Adrià Albacar donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 32 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 182 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 73 de partit va donar a Sabáticos l'avantatge per 1 - 3. Axel Martínez Luna en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Yentl Baetens, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Jorge Ceret va ser l'anotador del 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 19 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Beniamino Sottani va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 270 Minuto 25 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Sabáticos al minut 25, però el xut de Turhan Selışıl va topar amb la tanca defensiva.
  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27, un refús desafortunat de Jofre Real Figueroa, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Axel Martínez Luna no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 218 Minuto 48 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Sabáticos Axel Martínez Luna quasi marca al minut 48 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Jorge Ceret l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 283 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Sabáticos quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Zacarías Mons va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 280 Minuto 75 (Ocasión de falta): Turhan Selışıl va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Zacarías Mons de Sabáticos es va guanyar la targeta groga merescudament.