Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736030528

Copa 736030528 Información oficial sobre el partido 736030528 en Hattrick

12.06.2024 12:00:00

CatBennu Alineación oficial del equipo 'CatBennu' en el partido 1 - 7 Lillpapaya Alineación oficial del equipo 'Lillpapaya' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
CatBennu Alineación oficial del equipo 'CatBennu' en el partido 0 - 7 Lillpapaya Alineación oficial del equipo 'Lillpapaya' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CatBennu

Goles Goles

  • 119 Minuto 35 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Amrus Ayati sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Gaitán Montero que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 12 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 12 en Nel del Pino García ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Sandro Attico el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

Lillpapaya

Goles Goles

  • 138 Minuto 41 (Gol evento especial extremo + rematador): Marco Mastronzo estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Marko Cvijić va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 41.
  • 173 Minuto 42 (Gol por la derecha): Al minut 42 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Patryk Sidor que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 43 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 43, Lillpapaya va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Alberto Antonio Ciancio.
  • 182 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Ronny Francis va aprofitar un error defensiu al minut 62, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 4 al marcador per a Lillpapaya.
  • 182 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Al minut 64 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Hadji Mahamoud va ser l'anotador del 1 - 5.
  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Lillpapaya van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en René Sterncker va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 6 pujava al marcador.
  • 135 Minuto 76 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Ronny Francis de Lillpapaya va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 1 - 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Hadji Mahamoud va marcar al minut 32 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 261 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Lillpapaya va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Marco Mastronzo es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Hadji Mahamoud va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.